• PreziAll, Prezi Expert

PreziAll, Prezi Expert

In 2010 zijn wij gestart met ons bedrijf PreziAll, Prezi Expert. Wij maken onderscheidende presentaties en gebruikt daarvoor presentatietool Prezi.

Wie zit er achter PreziAll

PreziAll bestaat uit Sharon van den Biggelaar en Linda Lammers (de goedlachse dames op de foto hierboven). Wij zijn al bijna 20 jaar dikke vriendinnen en delen lief en leed.

Het was onze droom om samen te ondernemen, omdat het ons heel leuk leek om samen de baas te zijn. Het leek ons heerlijk om al onze (hele goede) ideeën gewoon uit te voeren zonder dat managers en bazen die (héle goede) ideeën de kop indrukken. Wij wilden graag samen beslissingen nemen die direct van positieve invloed zouden zijn op onze opdrachtgevers en ons werkplezier. En zouden die goede ideeën toch niet zo heel goed blijken te zijn, konden we het gewoon direct terugdraaien. En er van leren.

We laten ons graag afleiden

Uiteindelijk kwam toevallig Prezi op ons pad (lang verhaal dat we je graag een keer vertellen) en hebben we de sprong gewaagd.

Nog steeds gaan we elke dag met veel plezier aan de slag om samen met onze opdrachtgevers het gewenste resultaat te bereiken voor hun presentatie. Daarnaast vinden we het minstens zo belangrijk dat wij het heel leuk hebben. We laten ons dan ook graag afleiden door overheerlijke lunches, goede gesprekken en sociale media.

Prezi handleiding

Omdat we merken dat niet iedereen het laten maken van een Prezi presentatie wil of kan uitbesteden, hebben wij een Nederlandse Prezi Handleiding geschreven. Deze hebben wij via deze website online én offline (je kunt de Prezi handleiding downloaden) gratis beschikbaar gesteld voor iedereen die zelf aan de slag wil met Prezi.

Via ons bedrijf PreziAll maken we Prezi presentaties voor bedrijven én geven we Prezi (incompany) trainingen.

Prezi is leuk!

Prezi is eenvoudig én leuk. We hopen dat jij met behulp van onze Prezi handleiding het gewenste resultaat bereikt voor jouw presentatie!

Heel veel Prezi plezier en als we je ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.

Groetjes van Sharon & Linda van PreziAll, Prezi Specialisten

PS In 2015 zijn we naast PreziAll ook gestart met ShareAll, waarmee we Websites maken in één dag (ja, echt waar!) en Prezi presentaties in één dag. Ook super leuk om te doen!

© Copyright ShareAll | Powered by ShareAll