• Wat is Prezi?

Wat is Prezi

Wat is Prezi. Prezi is hét alternatief voor PowerPoint en Keynote.

Prezi is een online presentatietool waarmee je eenvoudig presentaties maakt en presenteert. Je kunt de relatie laten zien tussen het grote geheel en de details van jouw verhaal.

Daardoor worden Prezi presentaties beter begrepen én onthouden.

Het is ook heel eenvoudig om de samenhang te laten zien én het ziet er dynamisch uit.

Canvas

Prezi maakt gebruik van een oneindig groot canvas waarop je je hele presentatie overzichtelijk plaatst.

Je kunt inzoomen op ieder gewenst onderdeel van je presentatie (voor details) en weer uitzoomen zodat het hele canvas, of een gedeelte daarvan, weer in beeld komt (voor overzicht).

Je hebt de creatieve vrijheid om je presentatie in te richten op de manier die het beste bij jouw doelgroep/publiek en verhaal past.

Wat is Prezi eenvoudig

Een Prezi maken is heel makkelijk. Prezi biedt templates waarmee je snel en eenvoudig een presentatie kunt maken in jouw huisstijl. Wil jij Prezi zelf ontdekken? Volg dan alle stappen op deze website of kies voor Prezi handleiding downloaden

Wil jij in één uur leren hoe je met Prezi snel een goede presentatie kunt maken? Leer Prezi Online in één uur

Waar kan je Prezi voor inzetten

Prezi wordt vaak ingezet voor salespresentaties, bedrijfspresentaties en presentaties waarbij je indruk wilt maken op je publiek.

Je kunt heel eenvoudig door een Prezi navigeren, daarom wordt Prezi ook veel gebruikt als praatplaatje om een interactief gesprek aan te gaan.

Prezi Accounts

Prezi presentaties maak én presenteer je gratis online.

Een betaald Prezi account biedt je de mogelijkheid je presentaties op private te zetten zodat je Prezi presentatie niet gevonden wordt door zoekmachines zoals Google. Maar met een betaald account kan je bijvoorbeeld ook: offline Prezi presentaties maken én presenteren en een hand-out maken van je presentatie.

De andere voordelen van betaalde accounts lees je in Prezi account aanmaken

Wat is Prezi, slechts een tool

Bij iedere presentatie gaat het natuurlijk om je verhaal en niet om de tool. Prezi is eenvoudig én het helpt je bij het overbrengen van je boodschap. Mits het verhaal klopt, maar dat is een heel ander verhaal!

Inspirerende Prezi voorbeelden

Bekijk Prezi voorbeelden en laat je inspireren.

© Copyright ShareAll | Powered by ShareAll